× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) A căzut cu mașina de pe un pod, direct în Râul Teleorman

Exploziv News 24 • 12-08-2022, 14:00:44 • 73 vizualizari
 

Deși s-au făcut nenumărate campanii de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la prevenirea accidentelor, șoferii nu țin cont de ele, iar pe raza județului Teleorman se produc tot mai multe astfel de evenimente. 

Dacă nu s-ar fi întâmplat în realitate, ai fi putut crede că a vrut să facă o cascadorie și a sărit cu mașina în apă. Este vorba de o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care în jurul orei 11.00, circula pe DJ 601 C, între localitățile Perii Broșteni (comuna Olteni, Teleorman) și Vârtoape. De pe pod, tânăra a plonjat efectiv u dubita în râu, rupând parapetul. Pe lângă faptul că, în urma acestui accident, șoferița a fost rănită, în mașină se afla și un minor, de 9 ani, care la rândul lui a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere pentru a asigura măsurile PSI, dar și trei ambulanțe SAJ. Din primele date, se pare că femeia a avut alte preocupări în timpul mersului și așa a ajuns cu duba în apa râului, care în zonă are o adâncime de doar un metru. Toate aspectele legate de modul de producere a evenimentului le vor stabili polițiștii, care cercetează cazul. Cele două victime (la o primă evaluare, tânăra avea o fractura deschisă la antebraț, iar copilul acuza dureri abdominale) au fost transportate la spital. Mașina a fost scoasă sin râu cu un boldoexcavator, pus la dispoziție de Primăria Olteni.

Articolul (FOTO) A căzut cu mașina de pe un pod, direct în Râul Teleorman apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Căzut Mașina Direct Teleorman