× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) În zi de mare însemnătate pentru creștinii ortodocși, comuna Drăgănești Vlașca a îmbrăcat haine de sărbătoare

Exploziv News 24 • 09-09-2022, 10:00:41 • 34 vizualizari
 

Astfel, ieri, după-amiază, pe stadionul din comună, locuitorii celor trei sate care alcătuiesc comuna Drăgănești Vlașca au fost invitați de primarul Ciuperceanu la o întâlnire festivă. 

Pe lângă artiștii de marcă ai muzicii populare din județ și nu numai, la acest eveniment au fost invitați să participe și primari liberali, parlamentari, prefectul județului, Haralambie Epure, dar și președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. Acesta din urmă a vrut să fie alături de cel mai tânăr edil din Teleorman, dar, și cel care a reușit ca într-un mandat și jumătate să rezolve multe probleme ale comunității, în special pentru tinerii din comună.

Și, primarul nu s-a gândit doar la adulți, ci și la cei mai mici, astfel că, în timp ce părinții sau bunicii au savurat un mic la terasa amplasată pe stadion, copiii s-au jucat în toboganul gonflabil.

Minnie Mouse a fost și ea prezentă la eveniment, spre încântarea și bucuria micuților. Atelierul de pictură pe față sau baloanele modelate au fost printre preferatele acestora. Seara s-a încheiat cu un minirecital susținut de Vali Vijelie.

Articolul (FOTO) În zi de mare însemnătate pentru creștinii ortodocși, comuna Drăgănești Vlașca a îmbrăcat haine de sărbătoare apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
însemnătate Pentru Creștinii Ortodocși Comuna Drăgănești Vlașca îmbrăcat