× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) Incendiu de proporții la o fabrică de procesat laptele din Putineiu

Exploziv News 24 • 06-02-2024, 20:00:55 • 46 vizualizari
 

Practic, fabrica este situată în Putineiu, pe șoseaua principală, respectiv drumul național 65 A, care leagă municipiul Roșiori de Vede de Turnu Măgurele, iar din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, în interiorul încăperii, care are aproximativ 400 de metri pătrați nu se afla nicio persoană. 

Din cauza materialelor inflamabile, focul a cuprins rapid toată construcție. Potrivit biroului de presă al ISU Teleorman, patru echipaje de pompieri profesioniști cu tot atâtea autospeciale au fost trimise la fața locului. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Putineiu a sprijinit intervenția cu trei autocisterne cu apă.

Focul a fost localizat în jurul prânzului, iar militarii au trebuit se asigure că nu mai există niciun focar care s-ar putea aprinde după plecarea lor.

„La ora 13.15, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcicuit produs la tabloul electric al construcției”, a anunțat ISU Teleorman.

Având în vedere că fabrica se afla în imediata apropiere a DN65A, fumul dens a creat ceva probleme inclusiv participanților la trafic, astfel că circulația s-a desfășurat cu dificultate.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Incendiu Proporții Fabrică Procesat Laptele Putineiu