× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Foto Nazzareno a daramat Hanul Diligentei din Banciu. Va face altul mult mai frumos

Internet • 18-08-2022, 14:01:03 • 20 vizualizari
 
Preluare pagina Facebook Nazzareno Marinangeli. Conform surselor noastre, noul han se va face cu fonduri europene.
"UN STIL DEMN DE ÎNVIERE: Lumea este plină de stiluri arhitecturale fascinante și frumoase care ies din mucegaiul unic al fiecărei națiuni.
La sfârșitul secolului al XIX-lea a apărut stilul neoromânesc în ceea ce este astăzi România și Moldova. A fost o fuziune a elementelor bizantine în principal cu motive arhitecturale și etnografice locale. Alte surse de influență au fost Renașterea otomană și italiană târzie. Stilul a influențat arhitectura până când comuniștii au preluat puterea în 1948. Astăzi are loc o mică revigorare a vilelor în principal noi construite în acest stil, dar este potrivită pentru tot felul de clădiri.
Un proiect aprobat dar care așteaptă finanțare este un nou Bed and Breakfast lângă orașul Turnu Măgurele aproape de Dunăre. Noul imobil va ofera 14 camere si un restaurant.
Comentariul meu la acest proiect este că are potențialul de a deveni foarte frumos, dar materialele folosite de la gresie la piatră și tencuială vor avea o importanță absolută. Urmează o actualizare dacă proiectul va fi finalizat.
Finalizarea proiectului: Aștept finanțarea
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Nazzareno Daramat Diligentei Banciu Frumos