× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) O altă tragedie s-a întâmplat în Teleorman. O șoferiță a decedat, după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Exploziv News 24 • 27-10-2023, 10:01:01 • 54 vizualizari
 

Mecanicul de locomotivă a declarat că, pur și simplu, în întunericul nopții, a văzut autoturismul în fața sa, nemai având posibilitatea să frâneze. 

Turismul a fost târât zeci de metrii pe șinele de cale ferată, deoarece locomotiva trăgea după ea multe vagoane încărcate cu cereale. Șoferița, o femeie de aproximativ 75 de ani din Peretu, care se afla singură în mașina cu numere de înmatriculare în străinătate a rămas blocată în caroseria deformată. Cu toate că, la fața locului s-a deplasat inclusiv ambulanța cu medic, care a preluat-o pe bătrână imediat de la pompierii care au descarcerat-o, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. După zeci de minute, timp în care întreg personalul medical a încercat să o readucă la viață, victima a fost declarată decedată.

Mecanicul de locomotivă a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost 0. Ar mai fi de adăugat faptul că, trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată cu așa numita „Cruce a Sf. Andrei”. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Tragedie întâmplat Teleorman șoferiță Decedat Mașina