× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) O femeie a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism

Exploziv News 24 • 23-10-2023, 20:00:47 • 56 vizualizari
 

Neacordarea de prioritate și neatenția în trafic sunt două dintre cauzele generatoare de evenimente rutiere, cu victime, pe șoselele din Teleorman.

Două mașini s-au lovit la intersecția DN 6 cu DJ 601 A, drumul care duce către spitalul TBC, așa cum este cunoscută unitatea sanitară de la marginea municipiului Roșiori. Din primele informații furnizate de martori, se pare că de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul VW, care circula pe drumul județean, dinspre TBC spre oraș și nu a respectat semnificația indicatorului STOP, a pătruns în intersecție, a lovit cealaltă mașină, condusă regulamentar de o femeie. În autoturism, alături de șoferiță se mai afla un minor, care din fericire, nu a fost rănit. Însă, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

La fața locului, ISU Teleorman a trimis o autospecială de stingere a incendiilor și un echipaj SMURD, iar de la Serviciul de Ambulanță s-a deplasat o autosanitară. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Femeie Spital Mașina Lovită Autoturism