× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) Răfuială cu pumni, cuțite și satâre în centrul Alexandriei!

Exploziv News 24 • 30-08-2023, 10:00:46 • 44 vizualizari
 

Scene de groază s-au derulat în urmă cu câte zeci de minute, la intersecția străzilor Carpați cu București, din Alexandria. Mai mulți indivizi și-au cărat pumni și s-au înjunghiat, sub ochii îngroziți ai trecătorilor. 

Din primele informații, patru dintre bătăuși (vârsta acestora fiind apreciată la aproximativ 40 de ani), au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu răni care nu le-ar pune în pericol viața. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță au transportat inițial, doi bărbați de la locul incidentului, însă, ulterior, de pe strada Meșteșugari, alte două persoane au solicitat salvarea, deoarece fuseseră înjunghiate tot în conflictul respectiv. Potrivit martorilor, sub privirile cărora s-au derulat evenimentele, este vorba de cetățeni de etnie rromă, care ajunseseră în zona respectivă pentru a ridica bani de la MoneyGram, situat la parterul blocului din intersecție, cu un taximetru. La scurt timp, la locul respectiv au ajuns alți bărbați, care pur și simplu s-au năpustit peste aceștia, lovind cu mașina din care au coborât, inclusiv taxiul care era parcat pe trotuar. Linia pentru apeluri de urgență 112 s-a înroșit la scurt timp după scandal, iar la fața locului s-au deplasat imediat, pe lângă personalul medical, polițiști de la IPJ Teleorman și Poliția Alexandria, dar și jandarmi. Zona a fost balizată, iar agenții de la Rutieră au fluidizat traficul, pentru că se circula pe un singur sens.

Cercetările sunt în curs de desfășurare și la această oră, anchetatorii întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în funcție de ce vor descoperi anchetatorii la fața locului, dar și în urma audieri persoanelor implicate în incident, dosarul penal poate fi extins și la alte infracțiuni, cum ar fi vătămare corporală sau/și distrugere.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Răfuială Cuțite Satâre Centrul Alexandriei