× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

FOTO Turnu Măgurele: incendiu într-o seară de bloc! Ambulanța transportă victimele la spital

Exploziv News 24 • 24-12-2020, 22:00:35 • 368 vizualizari
 

Din primele informații, se pare că este vorba despre un incendiu, care se manifestă la un apartament situat la etajul II al unui bloc de locuințe, în care nu se află nimeni.

În afară de cele trei ambulanțe de la stația din municipiul Turnu Măgurele, au mai fost direcționate două, în sprijin de la Alexandria, deoarece, din cauza fumul gros degajat pe scară, cinci locatari au fost ușor intoxicați cu monoxid de carbon (patru minori și un adult). Victimele au fost transportare la Spitalul Județean de Urgență.

Potrivit biroului de presă al ISU Teleorman, o lumânare ar fi aprins materialele textile dintr-o încăpere (apartamentul este unul social și nu era racordat la energie electrică). De fapt, nici nu ar fi fost flacără deschisă, articolele textile arzând mocnit. Tocmai de aceea, incendiul nu a fost observat într-un timp relativ scurt. Două echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului, evacuând aproximativ 20 de turneni, care locuiau pe scara respectivă. Cazul se află acum în atenția organele de cercetare.

Articolul FOTO Turnu Măgurele: incendiu într-o seară de bloc! Ambulanța transportă victimele la spital apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Măgurele Incendiu într-o Seară Ambulanța Transportă Victimele Spital