× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FOTO) Un șofer a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina, la Olteni!

Exploziv News 24 • 03-10-2023, 14:00:55 • 76 vizualizari
 

Cu câteva minute înainte de ora 9.00, forțele de intervenție au fost alertate de producerea unui accident de circulație, cu o posibilă victimă încarcerată. 

ISU Teleorman a trimis la fața locului o descarcerare, pentru că apelantul le-a spus dispecerilor de la 112 că victima ar putea fi încarcerată, o autospecială de stingere a incendiilor și un SMURD. De asemenea, un echipaj medical al Serviciului Județean a fost direcționat la acest eveniment rutier și, totodată, s-a solicitat din nou un elicopter SMURD.

”La fața locului a fost găsită o victimă, un bărbat de aproximativ 76 de ani, neîncarcerată, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a transmis biroul de presă al ISU Teleorman. 

Din primele informații, primite de la martori, conducătorul auto se deplasa din direcția Perii Broșteni spre Alexandria, însă, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă periculoasă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Polițiștii trebuie să stabilească acum împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
șofer Decedat Răsturnat Mașina Olteni