× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Gabi Florea: „Sunt șanse mai mari să se câștige la loto, decât să vină Eugen Pîrvulescu în AUR Teleorman”

Exploziv News 24 • 17-11-2023, 20:00:54 • 44 vizualizari
 

Fiind oarecum „forțat” să-și dea demisia din fruntea Organizației Județene a Partidului Național Liberal, senatorul teleormănean, văzând că a pierdut puterea și încrederea colegilor săi, își pregătește plecarea la un alt partid, care potrivit ultimelor sondaje se clasează în preferințele multor români pentru alegerile de anul viitor. 

Așadar, potrivit unor surse demne de încredere, Eugen Pîrvulescu nu vrea să plece cu „mâna goală” către Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și negociază cu liderul Claudiu Târziu atât mutarea sa, cât și a altor aproximativ 20 de primari teleormăneni. Este bine cunoscut faptul că, există la Teleorman o organizație a partidului fondat de George Simion, care este condusă de Gabriel Florea, un om de afaceri local. Astfel, am profitat de faptul că în cursul acestei dimineți, liderul AUR Teleorman a organizat o conferință de presă și l-am întrebat dacă zvonurile privind mutarea lui Pîrvulescu sunt reale sau nu. Deși nu a negat vehement, Gabi Florea a spus că sunt mai multe șanse de a câștiga la loterie, decât să fie senatorul liberal membru al alianței din care face parte.

„Deci a rezolvat PNL Teleorman și acum urmează să rezolve și AUR Teleorman… Nu l-am luat niciodată în calcul pe Eugen Pîrvulescu ca fiind un potențial coleg în AUR Teleorman. Domnia sa are sau nu rezultate… asta probabil urmează să decidă opinia publică, așa cum ne va judeca și pe noi… Nu am absolut nicio informație în acest sens de la centru. Dacă mi se va transmite de la București că s-au purtat anumite negocieri și ce înseamnă acele negocieri, noi vom vedea… însă ceea ce vă promit și ceea ce vă pot spune, inclusiv oamenilor, este faptul că noi, la Teleorman, căutăm să aducem oameni care cu adevărat pot aduce plus valoare, oameni de-ai locului, oameni gospodari, oameni care au demonstrat în viața privată și care o pot face și în administrația publică. Sunt șanse mai mari să se câștige la loto, decât să vină Eugen Pîrvulescu în AUR Teleorman”, a conchis liderul Alianței pentru Unirea Românilor. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe scena politică din Teleorman, având în vedere că tot mai mulți primari aleg să se mute de la un partid la altul, în funcție de interese.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Florea șanse Câștige Decât Pîrvulescu Teleorman