× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Garda Națională de Mediu a DESCINS la Smârdioasa! Mafia gunoaielor din Teleorman, în vizor la București

Liber in Teleorman • 21-11-2023, 20:00:12 • 27 vizualizari
 

Garda Națională de Mediu – Comisariatul General a demarat o amplă operațiune de control la Smârdioasa pentru a elimina practicile ilegale legate de gestionarea deșeurilor. Decizia comisarului general adjunct – Florin Bănică de a aduce comisari speciali din Comisariatul Județean Maramureș, în loc să folosească personalul local, a stârnit curiozitatea opiniei publice.

Se pare că motivația din spatele acestei alegeri neconvenționale este legată de existența unor elemente dubioase în rândul personalului local, în special a subalternilor șefei Dana Banu. Aceștia sunt acuzați că susțin poluatorii, facilitându-le obținerea autorizațiilor de mediu, evidențele și raportările de mediu, pe care, în mod paradoxal, îi controlează.

Pentru a asigura integritatea operațiunii, comisarul general adjunct a decis să aducă profesioniști de la distanță, oameni cu probitate morală și cu un interes sincer în menținerea echilibrului ecologic. În acest sens, comisarul Borondel Marian, un expert care cunoaște atât limba romani, cât și subtilitățile legate de arderile ilegale de deșeuri și îngroparea acestora, a fost inclus în echipă.

„Comisarii GNM, în colaborare cu 32 de lucrători din Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei, au desfăşurat o acţiune de control fulger în localitatea Smârdioasa, județul Teleorman. Inspecțiile>Din primele verificari, doar 2 dintre persoanele verificate dețin autorizație de mediu pentru activitatea desfășurată pe amplasament. >

În continuare, locuitorii din Turnu-Măgurele și Putineiu sunt încurajați să adreseze sesizări la adresa GNM-Comisariatul General cu privire la activitățile ilegale și la Cîrlomanu, pentru a stopa practicile infracționale din dezembararea autovehiculelor.

Este esențial ca cetățenii să fie implicați pentru a combate eficient mafia deșeurilor. Adresele de contact pentru sesizări sunt: B-DUL UNIRII, NR.78, BL.J2, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TELEFON 021.326.89.70, FAX 021.326.89.71, E-MAIL [email protected].

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGardaNationaladeMediu%2Fvideos%2F826582225927700%2F&show_text=false&width=560&t=0

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Națională DESCINS Smârdioasa Gunoaielor Teleorman București