× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Gheorghe Falcă nu exclude o colaborare a PNL cu polul de dreapta format din USR, PMP și partidul lui Orban

Spotmedia • 09-11-2023, 20:01:04 • 78 vizualizari
 

Vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă nu exclude o colaborare a formaţiunii liberale cu viitorul pol de dreapta format din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Gheorghe Falcă spune că hotărârea PNL de a merge separat de PSD la alegerile din 2024 „e o decizie definitivă, dar asta nu înseamnă că după europarlamentare nu poţi să ai o nouă analiză şi o nouă deschidere, pentru că cred că este nevoie ca forţele de dreapta să fie mult mai unite, să coopereze mult mai bine, astfel încât candidatul tău să câştige alegerile prezidenţiale”.

Întrebat dacă se referă la viitorul pol de dreapta format din USR, PMP şi Forţa Dreptei, vicepreşedintele PNL a răspuns: „Da, posibil să existe o colaborare cu ei după europarlamentare. Vom vedea în funcţie de rezultatul pe care-l avem, vom vedea în funcţie de candidatul pe care-l avem la funcţia de preşedinte, de modul în care ştim să ne apropiem din punct de vedere politic, dar toate aceste lucruri vor fi decise după alegerile europarlamentare”.

Gheorghe Falcă a arătat că ”nu va fi uşor să câştigi Preşedinţia României în 2024 şi dacă vrem să atingem acest obiectiv, ai nevoie de colaborări”.

The post Gheorghe Falcă nu exclude o colaborare a PNL cu polul de dreapta format din USR, PMP și partidul lui Orban appeared first on spotmedia.ro.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Gheorghe Falcă Exclude Colaborare Dreapta Format Partidul