× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Grav accident rutier pe DN54, la Islaz. Patru persoane au ajuns la spital

Impact News 24 • 14-08-2023, 10:00:47 • 226 vizualizari
 

Patru persoane au ajuns la spital, duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN54, pe raza localității Islaz, în care au fost implicate două autoturisme, anunță ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, este vorba despre doi bărbaţi și două femei, cu vârste cuprinse între 45 și 50 de ani, cu diferite traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportate la spital.

Una dintre victime era blocată în caroseria deformată a mașini, aceasta fiind scoasă de pompierii militari turneni cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Misiunea salvatorilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident Rutier pe Persoane Spital