× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Iluminat modern în zona centrală din Zimnicea

Infoexpres TV • 29-08-2023, 14:00:25 • 119 vizualizari
 

Primarul orașului Zimnicea informează cetățenii că s-a mai făcut un pas important pentru realizarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public – zona centrală, oraș Zimnicea, județul Teleorman”, o dată cu semnarea contractului de lucrări.

Vă reamintim că pentru acest obiectiv de investiții există un Contract de finantare cu AFM (Administrația Fondului pentru Mediu), cu o valoare de 2 884 441 lei, reprezentând 80%  din valoarea cheltuielilor eligibile pentru realizarea proiectului.

Prin intermediul proiectului se va moderniza iluminatul public din zona centrală, prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat de tip LED  cu o durată de viață lunga (circa 100000 ore de funcționare) si completarea cu aparate de iluminat cu tehnologie LED pe stâlpii existenți, dar care nu au lămpi, folosind infrastructura existenta dar si implementarea unui sistem de  telegestiune, care va permite reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiții.

Un iluminat modern va optimiza consumul energetic. Prin acesta investiție se urmărește :

– utilizarea rațională a energiei electrice;

– recuperarea costului investițiilor într-o perioada cat mai redusa;

– reducerea cheltuielilor anuale de exploatare a instalațiilor electrice de iluminat;

De asemenea, dorim să asigurăm cetățenii care locuiesc în zonele periferice că nici acestea nu au fost neglijate, existând și pentru acestea un proiect propus la finanțare.

Primăria Zimnicea

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Iluminat Modern Centrală Zimnicea