× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Imagini video surprind impactul devastator: Polițist de la IPJ Teleorman, rănit grav într-un accident de motocicletă pe strada Dunării

Impact News 24 • 01-07-2024, 14:00:43 • 50 vizualizari
 

Duminică seară, un accident rutier grav a avut loc pe strada Dunării din Alexandria, în zona Liceului Constantin Noica. Un polițist de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, aflat pe motocicletă, a fost lovit de un autoturism.

Incidentul, surprins de camerele de supraveghere, arată clar cum tânărul motociclist circula regulamentar, în timp ce șoferul autoturismului a virat stânga și i-a tăiat fața, fără a acorda prioritate.Impactul a fost extrem de violent, motociclistul fiind aruncat câțiva metri în aer.

Potrivit martorilor, autoturismul venea dinspre Poroschia și a virat stânga de pe strada Dunării, fără a observa motocicleta care se deplasa regulamentar.

Echipajele de urgență au ajuns rapid la fața locului, inclusiv pompierii cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Motociclistul rănit a fost preluat de echipajele de salvare și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Imagini Surprind Impactul Devastator Polițist Teleorman Rănit într-un Accident Motocicletă