× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

În timp ce își așteaptă condamnarea, omul lui Dragnea cere ștergerea unui comentariu de pe site-ul Liber în Teleorman

Liber in Teleorman • 29-02-2024, 10:00:19 • 66 vizualizari
 

Florea Neda, cunoscut drept un apropiat al fostului lider al PSD Liviu Dragnea, își așteaptă condamnarea, pardon, soluția în dosarul Tel Drum și, între timp, citește site-ul Liber în Teleorman. Și nu doar că se informează, dar are și o solicitare neobișnuită către redacția noastră.

Neda ne-a trimis un mail pentru ștergerea unui comentariu al cărui autor i-a folosit numele. El insistă că acest comentariu nu este al său, ci ar fi un fals creat pentru a-l compromite. Florea Neda cere eliminarea comentariului și blocarea accesului la datele respective. De asemenea, ne dojenește asupra faptului că platforma online permite prezentarea unui nume fără a verifica autenticitatea acestuia, ceea ce, spune el, constituie o încălcare a drepturilor sale personale, afectându-i integritatea psihică, imaginea și demnitatea.

Nu știm ce imagine crede Florea Neda că are având în vedere trecutul său controversat și faptul că a fost prezent în toate dosarele de mare corupție marca Teldrum, însă noi nu putem verifica identitatea oamenilor care comentează și nici nu ștergem comentarii doar pentru că autorul pretinde sau are numele Neda. În acest sens, l-am rugat să se adreseze SRI. Dar pentru că tot ne-a reamintit numele său, am verificat starea condamnării sale cu suspendare în primă instanță și am observat că are termen de pronunțare mâine. În martie 2023, el a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, alături de alți parteneri ai lui Dragnea, pentru fraudă cu fonduri europene în cadrul companiei Tel Drum. Această condamnare a judecătorilor de la Tribunalul București a adus cu sine și interdicții suplimentare. Judecătorii au decis ca firma Tel Drum, unde Neda și colegii săi aveau influență, să fie interzisă de la achiziții publice timp de doi ani.

Pentru amuzamentul cititorilor, alăturăm mailul primit de la Florea Neda cel real, dar și comentariul probabil fals.

Motivare în dosarul TelDrum: De ce au fost condamnați cu suspendare Petre Pitiş, Mircea Vişan şi Florea Neda

Advertisement
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Așteaptă Condamnarea Dragnea ștergerea Comentariu Site-ul