× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Încă o schimbare la PNL Teleorman / Daniel Constantin preia filiala județeană

Ziarul Teleormanul • 31-01-2024, 14:00:11 • 72 vizualizari
 

După ce liberalii din Teleorman au cerut (și li s-a promis) organizarea de alegeri interne pentru desemnarea conducerii organizației județene, acum s-a luat o altă decizie pe care mulți dintre cei din teritoriu o pot considera cel puțin neașteptată.

În cadrul Biroului Politic Național de astăzi s-a hotărât ca Organizația Județeană a PNL Teleorman să fie condusă interimar de către Daniel Constantin, interimat pe care-l preia de la Nicolae Ciucă și care se încheie în luna iunie.

Daniel Constantin are trei mandate de deputat în Parlamentul României, pentru prima dată fiind ales în anul 2012 – Circumscripția Argeș, din partea Partidului Conservator, după alegerile din 2016 a reprezentat aceeași circumscripție, candidând însă din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), pentru ca în 2020 să mai obțină un mandat de deputat, de data aceasta reprezentând Partidul Național Liberal.

Între anii 2012 și 2015, a fost ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în guvernul condus de Victor Ponta, iar în anul 2017 a fondat, alături de Victor Ponta și Sorin Cîmpeanu, Partidul Pro România, al cărui președinte a și fost până în anul 2018, când a avut loc primul congres.

Pentru câteva luni, din ianuarie până în aprilie 2017, în cel de-a treilea guvern Ponta, a ocupat postul de viceprim-ministru și ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Încă Schimbare Teleorman Daniel Constantin Filiala Județeană