× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Încă trei primari l-au părăsit pe Ciucă pentru PSD

Liber in Teleorman • 19-01-2024, 20:00:12 • 52 vizualizari
 

Primarii comunelor Furculești, Lunca și Crevenicu au decis să părăsească Partidul Național Liberal (PNL) în favoarea Partidului Social Democrat (PSD). Această schimbare marchează o tendință îngrijorătoare pentru PNL Teleorman, care pare să fie „înghițit” de partenerul de coaliție.

Această mișcare politică nu este singulară, ci face parte dintr-o serie de evenimente negative care au avut loc în contextul conducerii interimare a PNL. Fostul premier Nicolae Ciucă, aflat acum în fruntea organizației județene de la Teleorman, își arată adevărata „putere” în partid. De la preluarea Organizației, mai mulți primari au ales să părăsească PNL, semnificând o pierdere de susținere și încredere în partid.

Pe de altă parte, această schimbare de tabără este cunoscută în Teleorman, aici unde traseismul politic este la el acasă dintotdeauna.

În aceste condiții, Nicolae Ciucă și echipa sa au un drum dificil în consolidarea poziției PNL în Teleorman la același nivel din 2020, atunci când PNL a luat pentru prima dată mai multe mandate decât PSD în județ. Este posibil ca aceste schimbări să conducă la o reevaluare a strategiei partidului și la implementarea unor măsuri pentru a împiedica mai multe dezertări în viitor. Oricum ar fi, acest episod politic intensifică tensiunile în arena politică locală și atrage atenția asupra dinamicii schimbărilor de alianțe în România cu doar câteva luni înainte de primele alegeri electorale din 2024.

Primul eșec al lui Ciucă, la PNL Teleorman | Un primar GREU a trecut la PSD

Nicolae Ciucă, președinte interimar la PNL Teleorman – Unele glume se scriu singure

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Încă Primari Părăsit Ciucă Pentru