× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Încă un apropiat pleacă de lângă Victor Drăgușin / Sandu Vîlcu candidează din partea PNL la Primăria Nenciulești

Ziarul Teleormanul • 28-03-2024, 20:00:12 • 77 vizualizari
 

În ședința Biroului Politic Județean de miercuri după-amiază, filiala județeană a PNL a validat majoritatea candidaților cu care partidul va aborda lupta electorală pentru alegerile locale ce vor avea loc în data de 9 iunie. Pe lângă desemnarea candidaturilor pentru Primăria municipiului reședință de județ și pentru președinția Consiliului Județean Teleorman, unde vor merge cu Haralambie Epure și Marin Țole, un nume de pe lista validărilor atrage atenția în mod special.

Liberalii au aprobat și validat candidatura lui Sandu Vîlcu pentru funcția de primar al comunei Nenciulești. La momentul actual, Vîlcu este consilier al primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, însă a declarat că este hotârât să candideze pentru pentru Primăria Nenciulești, indiferent dacă va avea susținerea vreunui partid politic sau o va face independent.

Din câte se pare, Partidul Social Democrat Teleorman nu are intenția de a-și schimba candidatul la Primăria Nenciulești și va merge în continuare pe mâna actualului primar Vița Necea, așa încât consilierul lui Victor Drăgușin a trebuit să se reorienteze. Faptul că liberalii l-au pus deja pe listă înseamnă că Sandu Vîlcu va trebui să demisioneze din funcția de consilier al primarului Drăgușin, devenind astfel încă un apropiat care îl părăsește.

Să amintim că, în urmă cu ceva timp, Ștefan Tăbăcitu, un personaj alături de care Victor Drăgușin a purtat multe “bătălii”, electorale sau de alt fel, a părăsit funcția de administrator al municipiului Alexandria, la momentul respectiv circulând numeroase informații/zvonuri  în legătură cu motivul rupturii dintre cei doi.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Încă Apropiat Pleacă Lângă Victor Drăgușin Vîlcu Candidează Partea Primăria Nenciule