× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

INCENDIU LA PIETROȘANI. TOTUL A PORNIT DE LA UN COȘ DE FUM DETERIORAT

Antena 3 Alexandria • 20-11-2023, 14:01:00 • 165 vizualizari
 

Un incendiu violent a izbucnit, azi-noapte, la o locuință din localitatea Pietroșani. Din fericire, proprietarii au văzut focul la timp și au solicitat ajutorul pompierilor militari din cadrul Detașamentului Zimnicea.

Sosiți rapid la fața locului, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat că flăcările se manifestau la nivelul tavanului, pe circa 20 mp și la astereala din lemn a acoperișului pe circa 25 mp, cu posibilitate de extindere și de distrugere a întregului imobil.

Două ore au acționat pompierii zimniceni pentru a stinge incendiul în limitele găsite, aceștia reușind să salveze restul locuinței, bunurile din interior și anexele învecinate. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 50000 de lei, iar cea a pagubelor la aproximativ 3000 de lei.

Autoritățile au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat, care ar fi trebuit să fie verificat și reparat înainte de a se face focul în sobă.

Articolul INCENDIU LA PIETROȘANI. TOTUL A PORNIT DE LA UN COȘ DE FUM DETERIORAT apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
INCENDIU PIETROȘANI PORNIT DETERIORAT