× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Incendiu la un apartament din Roșiori de Vede! Focul a pornit de la un scurtcircuit la o pătură electrică

Actualitatea de Teleorman • 28-12-2023, 20:01:09 • 105 vizualizari
 

Astăzi, în jurul prânzului, un incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea CFR din municipiul Roșiorii de Vede.

Pompierii roșioreni au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare și o ambulanță SMURD. Până la sosirea salvatorilor, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat de pe casa scării, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a fost localizat la nivelul apartamentului și a fost stins în limitele găsite, în aproximativ o oră și 40 de minute. Au fost distruse elementele de mobilier și produsele electrocasnice din două dormitoare, precum și zugrăveala de pe pereții întregului apartament.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 80000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 20000 de lei.

Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la o pătură electrică, lăsată sub tensiune, nesupravegheată.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cele 15 persoane autoevacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele întorcându-se în locuințe, în siguranță, după finalizarea intervenției pompierilor.

The post Incendiu la un apartament din Roșiori de Vede! Focul a pornit de la un scurtcircuit la o pătură electrică appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Incendiu Apartament Roșiori Pornit Scurtcircuit Pătură Electrică