× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Încep lucrările de modernizare a șoselei care leagă Alexandria de Turnu Măgurele

Exploziv News 24 • 30-08-2022, 14:00:48 • 11 vizualizari
 
Chiar dacă au trecut ceva ani de când liderii PNL veneau în județ și vorbeau despre propunerile lor de dezvoltare ale Teleormanului, parlamentarii noștri nu au renunțat la proiectele respective. 

Proiectul de reabilitare și modernizare a drumului național 52, un tronson destul de circulat, s-a aflat în atenția autorităților, iar zilele trecute, ministrul de resort a semnat autorizația de construcție.
”În campania electorală din 2020 am promis că voi face tot ce ține de mine pentru a le asigura teleormănenilor drumuri reabilitate, sigure, moderne. Mă bucur să vă anunț ca încă o promisiune își va găsi finalitatea: drumul DN 52 Alexandria -Turnu Măgurele. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ne-a dat autorizația de construire. Ne apucăm de lucru pe raza municipiului Turnu Măgurele și a comunelor Nanov, Furculești, Crângu, Dracea, Traian și Ciuperceni”, a scris deputatul Barbu pe facebook. 

Articolul Încep lucrările de modernizare a șoselei care leagă Alexandria de Turnu Măgurele apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Încep Lucrările Modernizare șoselei Leagă Alexandria Măgurele