× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Încep lucrările pentru modernizarea cinematografului din Zimnicea

Ziarul Mara • 14-09-2022, 10:00:20 • 8 vizualizari
 

Vineri, 9 septembrie 2022, Compania Națională de Investiții a emis către firma care a câștigat contractul de execuție a lucrărilor, ordinul de începere a acestora, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, dotare, modernizare Complex Cinematografic Unirea, Oraș Zimnicea, str. Mihai Viteazu nr. 1”.

Astfel, începând cu data de 19 septembrie 2022, se dispune demararea lucrărilor de execuție, cu o valoare preconizată a lucrărilor de reabilitare, dotare și modernizare a Complexului Cinematografic de 4.668.593,70 lei.

Consiliul Local al orașului Zimnicea, întrunit în ședință ordinară, a aprobat predarea către Compania Națională de Investiții a Complexului Cinematografic Unirea din orașul Zimnicea în vederea reabilitării, modernizării și dotării, iar Primăria orașului Zimnicea și Compania Națională de Investiții au încheiat un protocol de predare-primire a amplasamentului acestui obiectiv.

Ca urmare a preluării amplasamentului, Compania Națională de Investiții a achiziționat Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție împreună cu studiile suport necesare aprobării investiției în Comisia Tehnico-Economica a Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Odată cu avizul comisiei s-a trecut la achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor.

La finalizarea lucrărilor, obiectivul va fi predat Primăriei orașului Zimnicea pentru redarea în circuitul cinematografic.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Încep Lucrările Pentru Modernizarea Cinematografului Zimnicea