× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Începe bâlciul la Roșiori de Vede cu noi tarife și condiții de participare pentru comercianți

Actualitatea de Teleorman • 14-08-2023, 14:00:53 • 138 vizualizari
 

Bâlciul anual de la Roșiori de Vede,  eveniment cuo  tradiție de sute de ani își deschide și în acest an porțile pe 1 septembrie, în incinta târgului de la marginea orașulului. Agenții economici care doresc să închirieze locuri în bâlci trebuie să știe că taxele percepute de municipalitate pentru un metru pătrat, pe zi sunt cuprinse între 1,5 și 3,5 lei, în funcție de suprafața dorită. Pentru suprafețe de până la 10 mp taxa este de 3,5 lei mp/zi, pentru cele cuprinse între 10 și 100 mp se percepe o taxă de 2 lei mp/zi, iar pentru suprafețe ce depășesc 100 mp taxa este de 1,5 lei mp/zi.
În acest an, taxa de branșare la rețeaua electrică pentru persoane fizice și juridice este de 118 lei. Pentru parcare în locurile special amenajate,  pe durata bâlciului anual, taxa de parcare a fost stabilită la 3 lei/ autoturism.

Cei interesați să desfășoare activități economice în bâlci trebuie să depună la Registratura Primăriei Roșiori de Vede o serie de documente. Cererea privind activitatea prestată și suprafața dorită va fi însoțită de certificatul unic de înregistrare fiscală, statutul societății și autorizația de funcționare, certificatul fiscal eliberat de primăria localității unde societatea are sediul social din care să rezulte ca nu are debite, aviz sanitar provizoriu pentru vânzarea produselor alimentare care se eliberează după atribuirea de locuri în bâlci.

Agenții economici care dețin echipamente și instalații pentru distracții trebuie să prezinte autorizația ISCIR pentru a primi locuri în bâlciul anual. Locurile vor fi puse la dispoziția agenților economici începând cu data de 30 august, ora 12.

De aproape 90 de ani, bâlciul anual de la Roșiori de Vede se are loc în perioada 1-8 septembrie, dar își are originea la începutul orânduirii feudale.

The post Începe bâlciul la Roșiori de Vede cu noi tarife și condiții de participare pentru comercianți appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Începe Bâlciul Roșiori Tarife Condiții Participare Pentru Comercianți