× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Incident tragic pe centrul pietonal: Un bătrân a devenit victima neglijenței în șantierul nesfârșit din Alexandria

Liber in Teleorman • 06-01-2024, 14:00:12 • 83 vizualizari
 

Încă o dată, șantierul nesfârșit din centrul pietonal al orașului Alexandria (fără termen de finalizare) a devenit locul unui incident tragic. Un bătrân a fost găsit în stare de inconștientă pe șantier, pe lângă fosta fântână arteziană, devenind cea mai recentă victimă a proiectului de modernizare, care a fost un pericol de la început, având în vedere că a fost decopertat în întregime, fără un loc sigur pentru trecători și fără să se lucreze efectiv multă vreme.

Potrivit Alexandria, Teleorman, România 2.0, bărbatul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală complexă după ce a fost găsit într-o stare gravă de către trecători. Acesta a avut nevoie de o proteză, iar recuperarea sa se anunță dificilă și costisitoare. Cu toate acestea, nimeni nu răspunde pentru incompetența evidentă cu care sunt executate lucrările în cadrul proiectului de modernizare a centrului pietonal.

Este de notorietate faptul că aceeași firmă (Team Star Sud SRL) a câștigat cele mai importante licitații pentru lucrările de modernizare în capitala Teleormanului, însă, după ce a obținut contractele, aceasta a abandonat șantierele începute, lăsând în urmă o serie de probleme și riscuri pentru cetățeni.

Centrul pietonal din Alexandria a devenit o adevărată capcană pentru trecători, rămânând într-o stare de nesiguranță timp de peste un an. Peste 10 persoane au fost rănite de la începerea lucrărilor și până în prezent, iar aceasta pare să fie doar vârful aisbergului în ceea ce privește riscurile asociate proiectului care nu se știe când se va termina.

Autoritățile locale par să rămână indiferente față de situația creată, ignorând pericolele evidente și consecințele grave pentru cetățeni, siguranța publică nu mai este de mult timp o prioritate, pentru că orașul Alexandria confruntă consecințele unei administrări slabe a proiectelor de infrastructură.

Refacerea centrului pietonal din Alexandria, fără termen de finalizare

Citiți și Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Schemele TEL DRUM continuă: O firmă asociată reabilitează centrul pietonal din Alexandria

Citiți și: ADP Alexandria lasă arborii de pe centru fără apă până la finalizarea șantierului

Citiți și: Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Incident Tragic Centrul Pietonal Bătrân Devenit Victima Neglijenței șantierul Nesfârșit Alexandri