× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

INDIVID ÎNARMAT CU UN CUȚIT, PRINS ÎNTR-UN LICEU DIN ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 15-01-2024, 14:01:03 • 62 vizualizari
 

Incident alarmant la liceul “Nicolae Bălcescu” din Alexandria, unde o persoană străină și înarmată cu un cuțit a pătruns într-una din sălile de curs fără a avea acest drept. Alarma a fost dată de un profesor, care a sesizat un echipaj de jandarmi ce se afla în apropierea unității de învățământ. În urma controlului corporal, jandarmii au descoperit că individul avea asupra sa un cuțit de tip briceag cu dimensiunea de 21 cm, din care lama de 9 cm. Ulterior, arma a fost reținută de oamenii legii, iar pe numele individului s-au întocmit actele de constatare pentru portul fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice.

Potrivit celui mai nou raport al IJJ Teleorman, în ultimele 72 de ore, jandarmii teleormăneni au intervenit la 12 misiuni de patrulare independente în mediul urban, dar și în alte zone cu risc criminogen ridicat. Mai mult, pe timpul misiunilor au fost constituite 28 patrule mixte cu poliția în mediul urban și 18 patrule mixte cu poliția în mediul rural. Au fost legitimate peste 100 de persoane și aplicate 10 sancțiuni contravenționale.

IJJ Teleorman va continua și în perioada următoare misiunile pentru păstrarea ordinii și liniștii publice precum și de combatere a infracționalității.

Articolul INDIVID ÎNARMAT CU UN CUȚIT, PRINS ÎNTR-UN LICEU DIN ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
INDIVID ÎNARMAT CUȚIT ÎNTR-UN ALEXANDRIA