× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Înșelate prin metoda “bancnota” – Două individe au păcălit mai multe vânzătoare din Alexandria si Roșiori de Vede

Impact News 24 • 26-10-2023, 10:00:54 • 295 vizualizari
 

Două individe, cel mai probabil mama și fiică, s-au gândit să facă un ban (ne)cinstit printr-o faptă prevăzută de codul penal – înșelăciunea.

Concret, cele două activează pe raza municipiului Alexandria si Roșiori de Vede sau în localitățile vecine, intră în magazine, pun pe tejghea diverse – în special suc, cafea, țigări sau dulciuri, scot o bancnotă de 100 de lei, iar la câteva secunde scot din portofel și niște mărunt pentru a ajuta, chipurile, vânzătoarea să le dea rest fix.

[embedded content]

Dar în timp ce explica treaba cu restul fix, individele palmează bancnota de 100 de lei, iar vânzătoarea nu-și dă seama și dă restul fix, la 100 de lei. Individele pleacă cu restul la niște bani pe care nu i-au dat vânzătoarei, iar vânzătoarea rămâne cu paguba.

Oamenii legii au intrat pe fir și fac cercetări pentru a le prinde pe individe, care din primele date se pare că ar avea și un complice, un bărbat care conduce o mașină cu numere de București.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Înșelate Metoda Bancnota Individe Păcălit Vânzătoare Alexandria Roșiori