× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

IPJ TELEORMAN, APROAPE 450 DE AMENZI ÎN MINIVACANȚA DE ANUL NOU

Antena 3 Alexandria • 03-01-2024, 20:01:06 • 37 vizualizari
 

Amenzile de circulație au fost cu sutele în minivacanța de Revelion. Polițiștii rutieri teleormăneni au dat nu mai puțin de 449 de sancțiuni șoferilor ce nu au respectat regulile de circulație, în perioada 29 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024. Valoarea amenzilor a depășit suma de 230.000 de lei. Au fost reținute, de asemenea, aproape 60 de permise de conducere și retrase mai multe certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația rutieră. Totodată, în ultimele cinci zile, în Teleorman au avut loc trei accidente ușoare,  trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

“Referitor la domeniul materialelor pirotehnice, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul folosirii de obiecte pirotehnice fără drept (Blejești) și vătămare corporală din culpă, doi minori având nevoie de îngrijiri medicale.

Cu privire la faptele de violență în familie, în perioada menționată, au fost întocmite cinci dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind întocmite trei dosare penale sub aspectul încălcării măsurilor stabilite prin ordine de protecție provizorii anterior emise”, potrivit celui mai nou raport al IPJ Teleorman.

Mai mult, în minivacanța de Revelion, la nivelul județului au fost înregistrate 17 sesizări privind fapte de lovire sau alte violențe, comiterea acestora fiind cauzată de consumul băuturilor alcoolice și conflicte spontane, polițiștii întocmind dosare de cercetare penală.

 

Articolul IPJ TELEORMAN, APROAPE 450 DE AMENZI ÎN MINIVACANȚA DE ANUL NOU apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN APROAPE AMENZI MINIVACANȚA