× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

IPJ Teleorman – măsuri de siguranță pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat

Actualitatea de Teleorman • 25-06-2024, 20:00:46 • 59 vizualizari
 

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a luat măsuri pentru derularea în condiții de siguranță a examenului de Evaluare Naţională, pentru absolvenţii claselor a VIII-a, care se desfășoară începând de astăzi.

La data de 25 iunie, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale – Limba și literatura română – proba scrisă. Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura tot în această perioadă.

Astfel, polițiștii aflați în dispozitivul curent, de la structurile de ordine publică, rutieră, dar și de la alte specialități, acționează pentru ca examenul susținut de absolvenți să aibă loc în condiții de siguranță.

Polițiștii, alături de jandarmi și polițiști locali, vor desfășura activități pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenele să se desfășoare în condiții de normalitate.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsuri legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale forțelor de ordine.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.

În zona centrelor constituite, atât pe timpul desfăşurării activităţilor propriu-zise de examinare, cât şi pe timpul afişării rezultatelor, polițiștii sunt prezenți pentru informarea cetățenilor și prevenirea unor fapte ilegale.

 

 

The post IPJ Teleorman – măsuri de siguranță pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Teleorman Măsuri Siguranță Pentru Examenele Evaluare Națională Bacalaureat