× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

ISU Teleorman a controlat operatorii economici din domeniul comerțului de produse textile

Actualitatea de Teleorman • 03-04-2024, 20:00:55 • 29 vizualizari
 

Controale, nereguli, sancțiuni

Pe linie preventivă, inspectorii unității de pompieri au efectuat patru controale de specialitate în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la ooperatorii economici care depozitează, folosesc sau comercializează îngrășăminte chimice și la operatorii economici din domeniul comerțului de produse textile, din Alexandria, Turnu Măgurele și Nanov.

Pe timpul acestor verificări, au fost constatate o serie de nereguli, motiv pentru care au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, constând în 10 avertismente și o amendă în cuantum de 5000 de lei.

Au fost avute în vedere măsurile privind prevenirea și stingerea incendiilor, constând în dotarea cu stingătoare a clădirilor, menținerea liberă a căilor de acces și evacuare, exploatarea în condiții de siguranță a instalațiilor electrice, funcționarea la parametrii optimi a hidranților exteriori și interiori, accesul autospecialelor de stingere în zona clădirilor, funcționarea instalațiilor de detecție, semnalizare și avertizare în caz de incendiu din interiorul clădirilor și deținerea autorizației de securitate la incendiu.

Totodată, pe timpul acțiunilor preventive au fost instruite persoanele responsabile în domeniul P.S.I., atât asupra modalităților de coordonare a evacuării în cazul producerii unor situații de urgență, dar și asupra utilizării mijloacelor de primă intervenție.

Reamintim faptul că activitatea pompierilor se derulează în sprijinul cetățenilor, iar obiectivele prioritare ale instituției noastre sunt orientate spre eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

Preîntâmpinarea evenimentelor nedorite rămâne dezideratul comun ce poate fi realizat prin dezvoltarea culturii de securitate și responsabilizarea fiecăruia dintre noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The post ISU Teleorman a controlat operatorii economici din domeniul comerțului de produse textile appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Teleorman Controlat Operatorii Economici Domeniul Comerțului Produse Textile