× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

ISU Teleorman, apel pentru donarea de sânge în sprijinul celor răniți în exploziile de la Crevedia

Infoexpres TV • 29-08-2023, 10:00:23 • 37 vizualizari
 

Pompierii militari teleormăneni s-au prezentat, astăzi, într-un număr mare, la Centrul de Transfuzii Teleorman, unde au donat sânge pentru colegii lor răniți în exploziile de la Crevedia.

“Am privit cu sufletul la gură tot ceea ce s-a întâmplat, gândindu-ne la colegii noștri care au mers acolo să își facă DATORIA și la cât de nedrept este că trebuie să treacă prin asemenea momente de groază. Suntem alături de ei și de familiile greu încercate în aceste momente. Așa cum zilnic, acești salvatori dau lecții despre dedicare și camaraderie, este momentul ca noi toți să fim solidari pentru ei!

Pe parcursul întregii săptămâni, ne vom prezenta la Centrul De Transfuzie Sanguina Teleorman, de pe strada Mihăiță Filipescu, din municipiul Alexandria, care este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 15:00, pentru a face un minim de efort de a-i salva pe acești oameni. Deoarece este nevoie de donatori din toate grupele de sânge, îi îndemnăm pe toți cei care pot face acest mic gest să fie alături de noi!” transmite ISU Teleorman

Alături de pompieri, la centru de transfuzii  au donat astăzi, sânge pentru victimele de la Crevedia mai mulți teleormăneni.

Printre pompierii răniți se afla și un roșiorean, ofițerul Alin Ionuț Butuc, internat la spitalul Bagdasar – Arseni.

Printre donatorii de astăzi s-a aflat și fratele acestuia.

Centrul de Transfuzii Teleorman are sediul pe strada Mihăiță Filipescu din Alexandria și va așteaptă, in fiecare zi, de luni până vineri, între orele 07.00 și 15.00.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Teleorman Pentru Donarea Sânge Sprijinul Răniți Exploziile Crevedia