× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

ISU TELEORMAN, BILANȚUL INTERVENȚIILOR ÎN MINIVACANȚA DE REVELION

Antena 3 Alexandria • 03-01-2024, 14:01:04 • 36 vizualizari
 

Peste 100 de intervenții au fost înregistrate la ISU Teleorman în minivacanța de Revelion. Printre evenimentele nefericite la care au intervenit salvatorii teleormăneni, se numără mai multe incendii și accidente rutiere petrecute în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024.

Una dintre cele mai dificile intervenții ale pompierilor teleormăneni a avut loc chiar la cumpăna dintre ani. Cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, au intervenit după izbucnirea unui incendiu la un magazin care comercializează materiale de construcții, în Alexandria.

Tot în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, ISU Teleorman a efectuat 8 controale de specialitate în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la operatorii economici din domeniul comerțului și alimentației publice. În urma verificărilor au fost găsite mai multe nereguli, motiv pentru care au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10000 de lei.

Articolul ISU TELEORMAN, BILANȚUL INTERVENȚIILOR ÎN MINIVACANȚA DE REVELION apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN BILANȚUL INTERVENȚIILOR MINIVACANȚA REVELION