× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Jaf într-o comună din Teleorman: Casa unui cioban cu piciorul amputat, spartă pentru a doua oară

Impact News 24 • 09-07-2024, 20:00:37 • 50 vizualizari
 

În seara de duminică, în jurul orei 23:00, casa unui cioban din comuna Poroschia a fost spartă de hoți. Victima, un bărbat de 70 de ani, cu piciorul amputat, se afla pe câmp cu oile în momentul incidentului.

Hoții au profitat de absența bărbatului și au intrat în locuința acestuia, de unde au sustras suma de 40.000 de lei, spun surse apropiate.

Banii erau economisiți de victimă pentru a-și construi câteva camere noi, deoarece casa sa actuală este într-o stare avansată de degradare. Acest incident nu este primul de acest fel cu care s-a confruntat bărbatul. De ani de zile, ciobanul trăiește sub amenințarea constantă a hoților. În fiecare an, animalele și banii săi sunt furate, iar autoritățile nu par să fie capabile să stopeze valul de infracțiuni.

În urmă cu trei ani, bărbatul a fost bătut crunt în propria curte, după ce a surprins hoții în acțiune.

Agresorii l-au lăsat într-o baltă de sânge, dar nici atunci poliția nu a reușit să facă lumină în acest caz. Cu toate dificultățile, ciobanul continuă să muncească din greu pentru a-și întreține animalele. În ciuda vârstei înaintate și a dizabilității sale, bărbatul refuză să trăiască din mila altora și se deplasează cu ajutorul unui singur picior.

Situația dramatică a acestui om ridică întrebări serioase cu privire la eficiența și implicarea autorităților locale în protejarea cetățenilor.

IPJ TELEORMAN:

În dimineața zilei de 8 iulie a.c., în jurul orei 5:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitatea Poroschia, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că i-ar fi fost sustrași bani din locuință.

Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Alexandria, care s-au deplasat la fața locului, au conturat ipoteza că, în seara de 7 iulie a.c., în lipsa proprietarului, persoane necunoascute ar fi pătruns, prin efracție, și ar fi sustras două aparate radio și 40.000 de lei, bunuri pe care bărbatul de 68 de ani le-ar fi avut în dormitor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, la acest moment fiind deja întocmit un cerc de persoane bănuite.

Cercetările continuă în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului cauzat.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
într-o Comună Teleorman Cioban Piciorul Amputat Spartă Pentru