× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Karate: CSM Alexandria, pregătită să cucerească medalii strălucitoare la Campionatul Național SKDUN

Liber in Teleorman • 16-11-2023, 10:00:14 • 26 vizualizari
 

Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari se pregătește să găzduiască un eveniment remarcabil sâmbătă, 18 noiembrie 2023.

35 de sportivi talentați din cadrul Secției de Karate a CSM Alexandria, sub îndrumarea dedicată a sensei Caracaleanu Sorin Gabriel, vor lua parte la Campionatul Național de Karate SKDUN. Această competiție, organizată de către Departamentul de Karate SKDUN din cadrul FRAM (Federația Română de Arte Marțiale), se anunță a fi cea mai puternică și așteptată întrecere internă a anului.

Sensei Caracaleanu Sorin Gabriel a pregătit cu atenție echipa pentru acest moment de vârf al sezonului de karate. Astfel, cei 35 de sportivi talentați vor concura în diferite categorii de vârstă și greutate, având ca obiectiv aducerea de medalii și recunoaștere pentru club și comunitatea locală.

Campionatul Național de Karate SKDUN este o oportunitate de a evidenția nivelul înalt de pregătire al sportivilor din cadrul CSM Alexandria și de a consolida reputația clubului în lumea artelor marțiale din România.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Karate Alexandria Pregătită Cucerească Medalii Strălucitoare Campionatul Național