× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

La Bogdana, primarul îi vrea amendați pe voluntarii care curăță șanțurile

Ziarul Teleormanul • 15-04-2024, 20:00:11 • 73 vizualizari
 
alege dreapta unita

O acțiune a cărei menire ar fi trebuit să fie în beneficiul locuitorilor din comuna Bogdana s-a transformat într-o poveste de necrezut.

Actualul primar, Marin Pirnea, a chemat Poliția atunci când a văzut că bălăriile de pe marginea drumului sunt curățate. Nu știm dacă a făcut acest gest pentru că îi place să-și vadă localitatea pe care ar trebui să o gospodărească invadată de iarbă și gunoaie sau singurul motiv, și cel mai plauzibil, ce-i drept, a fost faptul că acțiunea de curățenie a fost organizată de contracadidatul său la funcția de primar al comunei, liberalul Marius Soreață. Acesta din urmă, având și acordul cetățenilor de pe ale căror șanțuri era tăiată iarba, a vrut să facă un gest de normalitate și să ajute acolo unde proprietarii nu se pot descurca singuri.

Doar că primarul din Bogdana a considerat că astfel de gesturi trebuie sancționate și nu oricum, ci prin intermediul Poliției (care, bineînțeles, nu a constatat vreo încălcare a legii).

Toate acestea se întâmplau la sfârșitul săptămânii trecute. Astăzi, surpriză, primarul și-a adus aminte că poate și are la dispoziție mijloace materiale și forță umană pentru a face curățenie în comună. A fost nevoie însă de un impuls sau l-a enervat atât de tare acțiunea contracandidatului încât și-a zis “da`ce, eu nu pot?!”…

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bogdana Primarul Amendați Voluntarii Curăță șanțurile