× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din 14 octombrie pot participa și alte categorii de persoane fără loc de muncă

Ziarul Teleormanul • 23-09-2022, 10:00:08 • 290 vizualizari
 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Teleorman organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 14 octombrie 2022, ora 09.00, în următoarele locații: Alexandria – Sala Polivalentă; Roșiori de Vede – sediul agenției locale din str. Dunării, Bl. D4, Etaj 1; Turnu Măgurele – sediul agenției locale din str. Elena Cuza Vodă, nr. 12.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

În cadrul acestui eveniment, tinerii absolvenți vor fi sprijiniți în vederea începerii unei cariere prin acordarea de servicii personalizate: informare, consiliere, mediere, programe de formare profesională.

Totodată, vor avea loc sesiuni de informare de către experți A.J.O.F.M Teleorman, implicați în proiectele implementate de către instituția noastră: Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, Relația SPO cu angajatorii – eSPOR, “OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII NEET’s” DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA, AgeNT – Agenția pentru Tinerii NEETS.

Agenţii economici care doresc să participe sunt aşteptaţi să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, din strada Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoană de contact Achim Caranica Mariean.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Locurilor Muncă Pentru Absolvenți Octombrie Participa Categorii Persoane Fără