× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Liga 4 | Pronosticurile etapei a 23-a

Teleorman Sport • 09-05-2024, 20:00:04 • 19 vizualizari
 
alege dreapta unita

Etapa 23        11-05-2024

ACS DINAMIC KIDS VIDELE – CSL NANOV – Oaspetii sunt cu gandul la baraj, o infrangere nu cred ca ii afecteaza, gazdele se mobilizeaza bine in fata echipelor cu pretentii, meci deschis oricarui rezultat. Pronostic Ambele marcheaza!

ACS STEAUA SPATAREI – CS RAPID BUZESCU – Spatarei este o nuca tare in acest retur, oaspetii merg sa ia cele trei puncte, insa, nu vir avea un meci usor. Pronostic x2

C S VIRTOAPE – CS VIITORUL PIATRA – Probabil singura victorie din acest retur!

AS VICTORIA LUNCA – CS METALUL PERETU – Victoria s-a calificat in semifinalele Cupei si vor sa urce si in clasament, oaspetii au istoric negativ pe terenul din Lita. Pronostic Ambele marcheaza!

CS VIITORUL LUNCA – CS ASC SEACA – Viitorul arata bine, cu doua -trei achizitii vor avea un cuavnt greu de spus din toamna, Seaca si-a pierdut poate cel mai valoros jucator, dar ramane o echipa incomoda. Pronostic Ambele marcheaza!

ACS AVANTUL BRAGADIRU – ACS VOINTA SAELELE 2017 – Intotdeauna meciurile intre cele doua au fost incinse, oaspetii vin dupa puncte, insa, Bragadiru este o nuca tare. Pronostic Ambele marcheaza!

ACS ASTRA PLOSCA- ACS DRAGANESTI VLASCA  – Plosca a reusit sa mai spele din rusinea din tur, Draganesti este mai mult cu gandul la Cupa. Pronostic 1

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Pronosticurile Etapei