× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Liga 5 | Retrospectiva turului

Teleorman Sport • 21-12-2023, 20:00:03 • 34 vizualizari
 

Tineretul Ciolănești – a început greoi noul sezon, dar la jumatatea campionatului este lider, și-a văzut de treabă si a câștigat în mare parte meciurile de pe teren propriu, daca nu va termina lider, în primele 3 cu siguranță.

Tineretul Suhaia- Suhaia merge foarte bine pe propriul teren, afara se descurca mai greu, însă, de câțiva ani buni se bate la primele locuri, din punctul meu de vedere o vad la final în primele doua locuri.

Vulturii Mereni – Fara doar si poate este surpriza plăcută a noului sezon, ca nou -promovata sa fii in primele trei echipe, nu este puțin.

Tineretul Silistea- A început în forță si părea ca nimeni nu o va mai da jos de pe fotoliul de lider, însă a suferit niste înfrângeri usturatoarea în deplasări si se vede pe locul 4, poate din retur se vor mai întări si vor avea un cuvânt greu de spus .

Steaua Roșie Bujoru – este acolo in prima jumătate si alternează, face meciuri foarte bune acasa, dar in deplasări lasa de multe ori de dorit.

ACSC Putineiu- La fel ca Siliștea, a început în forță campionatul dar pe parcurs s-au liniștit, acum au insa un meci mai putin jucat si poate urca pana pe locul 4, oricum, una din echipele bune ale seriei.

Sporting 2 Roșiori – Este un loc onorabil pentru copiii roșioreni, mai mult nu cred că pot obține.

Inter Purani- Purani, desi nu am văzut statisticele, cred ca e in primele 3 echipe la meciurile câștigate pe propriul teren, in deplasare lasa de dorit.

Viitorul Săceni – este cu siguranță dezamăgirea sezonului, când toată lumea se aștepta sa domine seria, ei se afla la jumătatea clasamentului, poate din retur cu 2 3 achiziții, vor schimba soarta clasamentului.

Atletic Orbeasca- Nu trebuia sa joace barajul de promovare, a jucat in locul altei echipe si a platit cu retrogradarea, acum, in liga 5, se descurca bine pe propriul teren, in deplasări, mai greu.

Flacăra Călinești – Fata de anul trecut, se afla la polul opus, anul trecut se batea la fotoliul de lider, însă, acum, este aproape de reteogradare.

Flacara Lita- o echipa care joaca dupa pofte, de exemplu, ultima etapa a câștigat la Putineiu, fara drept de apel, însă, acasa a pierdut meciuri cu echipe catalogate inferioare, fata de anul trecut, se afla în regres.

Rapid Urluiu – La fel ca anul trecut, se lupta pentru supraviețuire, daca sezonul trecut, greu se câștiga la Urluiu, sezonul acesta a pierdut foarte multe partide acasa.

Spicul Balaci- Nou promovată, se pare că pe parcursul turului a fost părăsită de jucătorii cu care a promovat, iar returul este sumbru, posibil sa renunțe.

Dunarea Pietrosani – Daca anul trecut pot spune ca a decis promovatele, acum, sta pe fotoliul unei lanterne roșii care cu greu poate scăpa de liga 6.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Retrospectiva Turului