× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Liviu Dragnea: ”Nu vreau să discut despre lista parlamentarilor PSD, din Teleorman, pentru că mi se face rușine”

Exploziv News 24 • 29-10-2021, 22:00:35 • 222 vizualizari
 

În cadrul acestui interviu, politicianul face deliciul publicului, prin declarațiile și cuvintele alese cu care răspunde întrebărilor, celui mai tânăr fost candidat la o primărie din județul nostru.

Printre discuțiile abordate, Dan Dobre îl provoacă pe Dragnea să caracterizeze în câteva cuvinte parlamentarii PSD de Teleorman. ”Aleșii” pentru aceste demnități publice erau selectați în urmă cu puțini ani chiar de Liviu Dragnea, astfel că, este omul care ar putea să ne spună câte ceva despre cei care acum ne reprezintă interesele în forurile decizionale înalte. Printre numele pronunțate în vederea caracterizării ”în trei cuvinte” se numără și senatorul liberal, Eugen Pîrvulescu.

”…cine e? … aaaa, la Teleorman, Pîrvulescu, da. Nu-l știu foarte bine, adică n-am ce să spun, sincer nu îl știu, nici dinainte, nici de după … nu știu ce să spun”, a fost răspunsul dat de Dragnea. 

Dar, revenind la parlamentarii social-democrați, amfitrionul podcast-ului deschide lista cu numele deputatului Paul Stancu.

”Paul Stancu a lucrat sau mai e și acum la Hidro Olt, din ce țin eu minte … Domne, nu vreau să discut despre lista de parlamentari a noului PSD, din Teleorman, pentru că mi se face rușine, față de ceea ce am făcut eu, cu vechiul partid în acest județ”, a explicat fostul lider al PSD. 

Supărarea cea mai mare a lui Dragnea vine din decizia pe care au luat-o actualii lideri ai formațiunii politice, pe vremea când acesta era încarcerat, de a nu o înscrie pe listele parlamentare pe Carmen Dan, din motivul că îi era apropiată. Liviu Dragnea numește această hotărâre ”acțiune, care a arătat lipsa de caracter și obediența față de noua conducere a noului PSD”. Susținătorul noului partid creat pe scena politică, Alianța Pentru Patrie (APP), a mai spus că parlamentarii social-democrați din actualul legislativ nu au inițiative și nu spun nimic.

”Nu știu, n-am văzut, n-am auzit pe niciunul din marile personalități de la noul PSD din Teleorman care au ajuns în Parlament să aibă vreo zicere, să aibă vreo acțiune, să facă ceva. Deci, nu am ce să discut despre ceva ce nu există”, a concluzionat politicianul. 

 

Articolul Liviu Dragnea: ”Nu vreau să discut despre lista parlamentarilor PSD, din Teleorman, pentru că mi se face rușine” apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Dragnea Discut Despre Parlamentarilor Teleorman Pentru Rușine