× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Locomotivă deraiată între Roșiori Nord și București Basarab! Trafic feroviar perturbat

Liber in Teleorman • 22-12-2023, 10:00:16 • 44 vizualizari
 

În această dimineață, o locomotivă a unui tren de pasageri a deraiat între stațiile Roșiori Nord și București Basarab, provocând perturbări semnificative în traficul feroviar din zonă.

Potrivit CFR Călători, la ieșirea din stația Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roșiori Nord – București Basarab.

„Călătorii sunt în afara oricărui pericol și vor fi preluați până la destinații cu automotoare îndrumate din stația București de către CFR Călători. La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui accident conform reglementărilor în vigoare, precum și echipa de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului”, informează CFR Călători.

Circulația celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată și se va desfășura, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Sunt afectate trenuri de călători care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației (72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614), potrivit CFR Infrastructură.

Vizualizări: 11
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Locomotivă Deraiată între Roșiori București Basarab Trafic Feroviar Perturbat