× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Locuitorii din orașul Zimnicea au beneficiat de consultații gratuite din partea Crucii Roșii Române

Ziarul Mara • 12-10-2023, 10:00:19 • 52 vizualizari
 

„Caravana de Bine” a Crucii Roșii Filiala Teleorman a ajuns în localitatea Zimnicea, unde 132 de persoane vulnerabile (în special persoane vârstnice) au beneficiat de consultații medicale gratuite.

În cele două zile de investigatii medicale efectuate prin intermediul „Caravanei de Bine”, în cabinetele medicale au fost efectuate 416 consultații, dintre care 132 de măsurare a parametrilor fiziologici, 110 EKG, 57 de consultații de cardiologie, 84 de optometrie, 45 de medicină generală și 98 de diabetologie.

Toți voluntarii de Cruce Roșie implicați în această acțiune maraton au hotărât să își petreacă zilele libere de sâmbătă și duminică alături de oameni, făcând fapte bune, motiv pentru care merită felicitați.

În plus, comunitatea din Zimnicea este alături de Crucea Roșie Teleorman atât prin voluntarii săi de Cruce Roșie, voluntari foarte dedicați, cât și prin conducerea acesteia.

Crucea Roșie Filiala Teleorman a primit susținere din partea Primăriei Zimnicea, punându-i-se la dispoziție toate cele necesare pentru o acțiune de succes în folosul comunității.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Locuitorii Orașul Zimnicea Beneficiat Consultații Gratuite Partea Crucii Roșii Române