× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Lucrări de asfaltare drumuri în comuna Năsturelu, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Informatia de Teleorman • 12-10-2023, 10:00:48 • 51 vizualizari
 

Zilele trecute, 50 de noi investiţii în infrastructura rutieră şi tehnico-edilitară au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veştea şi beneficiarii proiectelor.

”După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleşi locali din toată ţara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiţii mult aşteptate pentru cetăţeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanţăm, creştem calitatea vieţii oamenilor din toate judeţele ţării”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea şi reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile şi a podeţelor, precum şi înfiinţarea sau extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi a celor de canalizare. Printre cele 50 de obiective finanţate se numără şi proiectul “Lucrări de asfaltare drumuri în comuna Năsturelu”, suma alocată fiind de 12 milioane de lei.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Lucrări Asfaltare Drumuri Comuna Năsturelu Programul Naţional Investiţii Anghel Saligny