× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Magia dansului înviorează Alexandria

Ziarul Mara • 26-10-2023, 10:00:22 • 36 vizualizari
 

Un spectacol incendiar la Sala Polivalentă

O atmosferă plină de energie și pasiune pentru dans se va resimți vineri și sâmbătă la Sala Polivalentă din Alexandria. Un eveniment impresionant, susținut de Federatia Romana de Dans Sportiv, în parteneriat cu Primăria Alexandria și Sibba Dance Sport, va aduce pe scenă cei mai talentați dansatori într-un concurs care îmbină stilurile consacrate cu cele moderne.

Acest concurs de dans promite să aducă magia dansului în inimile locuitorilor din Alexandria. Participanții se vor întrece într-o varietate de stiluri de dans, de la clasicele valsuri și tango la ritmurile moderne ale hip-hop-ului și ale dansului contemporan.

Publicul va avea privilegiul de a vedea în acțiune cei mai talentați și dedicați dansatori din zonă. Concursul nu se adresează doar profesioniștilor, ci și pasionaților de dans, ceea ce adaugă un plus de diversitate și creativitate evenimentului.

Sibba Dance Sport, una dintre școlile de dans de prestigiu din Alexandria, a fost un partener cheie în organizarea acestui eveniment. Cu experiența lor vastă în dansul sportiv, au adus un aport semnificativ în cadrul concursului, asigurând că totul este pus la punct pentru o experiență de neuitat.

Concursul este destinat întregii familii, astfel încât puteți aduce cu voi și copiii, pentru a se bucura de frumusețea dansului într-o atmosferă plină de bucurie și energie pozitivă.

Primăria Alexandria invită toți locuitorii să se alăture acestui spectacol deosebit. Așadar, vineri și sâmbătă, veniți la Sala Polivalentă și lăsați-vă purtați de ritmurile și pasiunea dansului. Magia dansului revine la Alexandria!

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Dansului înviorează Alexandria