× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Marian Constantinescu, somat de ANAF fiindcă echipa fiului lui Dragnea nu i-a achitat taxele la stat!

Teleorman Sport • 26-01-2024, 10:00:04 • 64 vizualizari
 

Fostul fotbalist Marian Constantinescu (42 de ani), în prezent antrenorul echipei U19 a FC Brașov, are mari probleme cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Totul i se trage din perioada când acesta a jucat la Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă care a fost finanțată de Valentin Dragnea, fiul fostul șef al PSD Liviu Dragnea.

Constantinescu a fost la Turris Oltul Turnu Măgurele timp de șase luni, în 2018, pe când echipa activa în Liga 3. La finalul acelui sezon 2018-2019, trupa care inițial juca la Saelele promova în Liga 2, iar în vara anului 2020 a fost la câteva secunde de o promovare istorică în Liga 1. La începutul lui 2021, Valentin Dragnea a decis să retragă echipa din Liga 2 în plin sezon, în pauza de iarnă, din cauza problemelor financiare.

Acum, după aproape 5 ani de când a jucat la echipa teleormăneană, Marian Constantinescu a fost înștiințat de ANAF Brașov că nu au fost plătite contribuțiile la bugetul statului.

La finalul anului trecut m-am trezit cu o notificare de la ANAF Brașov prin care am fost înștiințat că nu au fost plătite contribuțiile la asigurările sociale și de sănătate nu au fost plătite. M-am interesat și este vorba de perioada când am jucat la Turris Turnu Măgurele în Liga 3. Le-am pus la dispoziție celor de la ANAF contractul de activitate sportivă prin care se precizează foarte clar că plătitor de impozite este Asociația Sportivă. Cei de la ANAF mi-au spus că nu îi interesează, au ridicat din umeri și acum sunt bun de plată! Cum veștile rele nu vin singure, zilele trecute am primit o decizie la ANAF Brașov în care sunt înștiințat că am de plată circa 6000 de lei pentru perioada iulie – decembrie 2018. În această dimineață am discutat la Ministerul Finanțelor și ei m-au redicționat către Departamentul Antifraudă!”, declară Marian Constantinescu.

Blocat de Valentin Dragnea: ”Îi voi acționa în judecată!”

Fostul fotbalist și actual antrenor la FC Brașov U19, spune că a încercat să ia legătura cu oamenii din conducerea clubului desființat, inclusiv cu Valentin Dragnea.

”Am luat legătura, mai întâi, cu președintele Mădălin Ioniță. A spus că este foarte surprins, pentru că el știe că clubul a fost corect și transparent și că s-au plătit taxele. A spus că va verifica la contabilitate, după care a revenit și mi-a spus că el nu se mai ocupă și că trebuie să iau legătura cu Valentin Dragnea. Am luat legătura și cu patronul. Inițial, Valentin Dragnea a fost foarte deschis, i-am trimis și documentele. După câteva zile am încercat să iau legătura cu dânsul, dar am fost blocat pe telefon! În decembrie 2018, atunci când am semnat actele de reziliere, clubul mi-a dat un act prin care specifică clar că și-a respectat angajamentele financiare contractuale cu mine. Categoric îi voi acționa în judecată, deja am luat legătura cu avocații. Am înțeles că se vor înainta două acțiuni în instanță, una privind anularea deciziei ANAF și una de acționare în judecată a celor de la Turris Turnu Măgurele. Cineva trebuie să-i tragă la răspundere pe acești oameni. Sper ca organele abilitate să se autosesizeze și să facă cercetări”, mai spune Marian Constantinescu.

Sursa:Articol preluat de pe liga2.prosport.ro

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Marian Constantinescu Fiindcă Echipa Fiului Dragnea Achitat Taxele