× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Medic de la Ambulanța Teleorman, condamnat la un an de închisoare. A fost acuzat că s-a urcat băut la volan

Informatia de Teleorman • 04-03-2021, 10:00:27 • 306 vizualizari
 

Condamnare în primă instanță pentru Gabriel Caravețeanu, medic la Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman. Un an de închisoare este decizia judecătorilor, care l-au găsit vinovat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.

https://infotr.ro/medicul-gabriel-caraveteanu-prins-baut-la-volan-martorii-spun-ca-era-atat-de-ametit-incat-a-rupt-o-teava-de-gaze-si-cateva-placi-de-ciment/

Totodată, magistrații au decis suspendarea executării pedepsei, sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Teleorman, pe un termen de 3 ani. Medicului i s-au impus respectarea unor măsuri de supraveghere, cum ar fi se prezinte la serviciul de probaţiune, să primească vizitele consilierului de probaţiune, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În tot acest timp, Gabriel Caravețeanu este obligat să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială, derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

“Obligă inculpatul să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei municipiului Roşiorii de Vede. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile privitoare la revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere, în cazul nerespectării cu rea-credinţă sau neexecutării obligaţiilor impuse de lege”,  se arată în soluția instanței

Decizia nu este definitivă, având drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare.

Articolul Medic de la Ambulanța Teleorman, condamnat la un an de închisoare. A fost acuzat că s-a urcat băut la volan apare prima dată în Informatia de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Ambulanța Teleorman Condamnat închisoare Acuzat