× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Misiuni și acțiuni ale jandarmilor teleormăneni

Exploziv News 24 • 29-01-2024, 14:00:47 • 34 vizualizari
 

Toate datele statistice privind activitatea jandarmilor desfășurată anul trecut au fost prezentate astăzi, într-un cadru oficial de către comandantul IJJ Teleorman, col. Ionel Mihai, în prezența col. Cristian Băluță, șeful Direcției Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Din cele 5.415 misiuni, cele mai multe, peste 4.000 au fost pentru menținerea ordinii publice.

„Cu ocazia executării misiunilor, structurile de ordine publică au constatat 188 infracțiuni și au fost aplicate 1.134 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 247.202 lei. Infracțiunile au fost constatate pe timpul misiunilor şi acțiunilor proprii, pe timpul executării activităților de menținere a ordinii publice cu poliția şi a acțiunilor comune, executate în baza protocoalelor/planurilor de cooperare/colaborare încheiate cu alte instituții”, se arată în comunicatul de presă emis de IJJ Teleorman. 

Potrivit aceluiași bilanț, în anul 2023 jandarmii au efectuat 68 de transporturi de produse cu caracter special și 74 de transporturi de bunuri și valori. Și în anul 2024, jandarmii vor fi alături ce cetățenii județului la toate manifestările și evenimentele organizate și, totodată, vor asigura un climat de ordine și siguranță publică.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Misiuni Acțiuni Jandarmilor Teleormăneni