× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Misiunile jandarmilor teleormăneni în perioada minivacanței de Crăciun

Ziarul Mara • 29-12-2023, 10:00:22 • 35 vizualizari
 

Efective din cadrul Jandarmeriei Teleorman au fost la datorie în perioada 23-26 decembrie 2023 în zona de competență teritorială, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Nașterii Domnului.

În această perioadă, jandarmii teleormăneni au participat la 4 misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul desfășurării manifestărilor religioase organizate la Mănăstirea Pantocrator din comuna Drăgănești Vlașca alături de colegii de la Gruparea Mobilă „Frații Buzești” Craiova, acționând pentru protecția participanților, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor. De asemenea, au fost executate un număr de 14 misiuni de patrulare independente și o misiune în cooperare cu Poliția, pentru prevenirea și combaterea comercializării materialelor pirotehnice.

Fiind o perioadă cu mai multe evenimente și manifestări religioase în spațiul public, misiunile Jandarmeriei au fost adaptate, astfel încât activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță.

Astfel, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situații de tulburare a ordinii publice.

Pe timpul misiunilor executate în zona de responsabilitate, atât în sistem integrat, dar și pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, din care 2 avertismente scrise și 11 amenzi în valoare totală de 2900 de lei pentru diferite fapte antisociale constatate.

Jandarmii teleormăneni mulțumesc cetățenilor care au ales să petreacă în mod responsabil această minivacanță și rămân la datorie în continuare pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional pe raza județului nostru.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Misiunile Jandarmilor Teleormăneni Perioada Minivacanței Crăciun