× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Mizerii, discuții și atacuri, caractere mizerabile și oamenii fără coloană vertebrală

Exploziv News 24 • 22-03-2024, 20:01:01 • 84 vizualizari
 

Ei, și iată că au trecut patru ani! Cu bune și cu rele, cu realizări sau fără, acum se ascut săbiile și se iese la atac. Ne așteaptă o perioadă în care ne va fi prezentat frumosul de către unii, iar ceilalți scot la iveală urâtul din tot și din toate. 

Persoanele care nu s-au implicat în niciun fel în mizeriile oamenilor politici se pare că sunt primele împroșcate cu noroi în această perioadă. Pentru că, nu-i așa, trebuie să-i denigrezi pentru a le ”șifona” imaginea, pentru a-i scoate țapi ispășitori. Nu putem vorbi în politică despre corectitudine și respect. Pur și simplu, nu se poate. Așa i-am ales. Oricât ai încerca să te ții de-o parte, viermii se târăsc și își fac loc peste tot. Ce nu înțeleg ei este faptul că timpul trece și cerne, iar la final, adevărul ni se arată. Când trăiești din combinații, le gândești și le aplici în toate și cu toate persoanele din jur, nu vei câștiga. A, poate, pe moment, da, reușești să convingi și să atragi masele să te susțină, dar nu pentru multă vreme.

Termenul de amiciție, prietenie a fost uitat, nu mai există și ar trebui scos din dex. Noțiunea, chiar dacă încă mai este folosită în vorbire, sensul său este prost înțeles. Se calcă pe cadavre pentru a ieși în față, memoria joacă feste tuturor, se dă uitării tot ce s-a întâmplat, toate amintirile și lucrurile care i-au legat la un moment dat. Se spune că, așa sunt oamenii, au memoria scurtă.

Însă, un lucru este cum nu se poate mai real, s-a dat startul caracterelor mizerabile. Ceea ce se preconizează că se va întâmpla anul acesta, în perioada premergătoare, dar și pe timpul campaniei electorale depășește probabil orice limită a imaginație noastre. Totuși, acești oameni politici trebuie să înțelegă că pentru orice lucru pe care îl facem, există un revers și ceea ce sădesc vor culege, mai devreme sau mai târziu. În viață nimic nu rămâne nepedepsit! Așa să ne ajute Dumnezeu!

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Mizerii Discuții Atacuri Caractere Mizerabile Oamenii Fără Coloană Vertebrală