× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Noi contracte de finanțare prin ”Anghel Saligny”. Extindere rețea apă, la Frumoasa, și asfaltare drumuri, în comuna Mârzănești

Informatia de Teleorman • 18-04-2024, 10:00:58 • 72 vizualizari
 
alege dreapta unita

”Prin intermediul programelor coordonate de Ministerul Dezvoltării, locuitorii au acces egal la servicii de calitate. Avem, deja, exemple de proiecte implementate cu succes, care produc efecte vizibile pe termen mediu și lung și continuăm să sprijinim comunitătile locale în procesul de dezvoltare”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea, cu ocazia semnării a 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Proiectele, în valoare totală de 326.828.899,51 de lei, urmăresc atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale. Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale. Printre contractele care au primit finanțare se numără: „Extindere rețea de alimentare cu apă, în comuna Frumoasa, cu o valoare de 6.932.896 de lei și „Asfaltare drumuri de interes local comuna Mârzănești”, în sumă de 7.163.333 de lei.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Contracte Finanțare Anghel Saligny Extindere Rețea Frumoasa Asfaltare Drumuri