× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O femeie de 72 de ani a fost tâlhărită. Agresorul a fost reținut

Ziarul Mara • 31-10-2023, 10:00:22 • 134 vizualizari
 

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiști după ce ar fi tâlhărit o femeie de 72 de ani.

Un bărbat de 22 de ani, rezident al comunei Rădoiești, a fost reținut de poliția locală sub suspiciunea săvârșirii unei tâlhării.

În timp ce se afla pe strada Republicii din Roșiori de Vede, femeia de 72 de ani a devenit brusc ținta unui tâlhar înverșunat. Bărbatul a acționat cu brutalitate și i-a smuls o sacoșă din mâna nevinovatei victime. În sacoșă se aflau obiecte personale de o inestimabilă valoare pentru femeie, printre care documente importante, un telefon mobil și suma de bani economisită cu grijă.

În fața acestei acțiuni de violență, Poliția Municipiului Roșiori de Vede nu a stat deoparte. Au început imediat investigațiile pentru a identifica și reține tâlharul. Cu rapiditate, suspiciunile s-au îndreptat către bărbatul din comuna Rădoiești.

După eforturi susținute, autoritățile au adus bărbatul în custodia lor. A fost dispusă măsura reținerii, iar individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată pentru acuzația de tâlhărie.

Cazul evidențiază, de asemenea, necesitatea solidarității și atenției sporite acordate de fiecare membru al societății pentru a preveni astfel de incidente.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Femeie Tâlhărită Agresorul Reținut